CONCREET WAT WE DOEN

EN WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN

WIJ HOUDEN ONS BEZIG MET TEKST EN VORMGEVING.

NOG WAT VAAG? SNAPPEN WE. DAAROM ZETTEN WE HET HIERONDER EVEN VOOR JE OP EEN RIJTJE.

 
 

Zit je in de stress omdat je een (nieuwe) huisstijl nodig hebt? Geen zorgen! Dit is namelijk één van de vele dingen die wij doen. Onder het ‘ontwerpen van een huisstijl’ verstaan wij als volgt:

 

– het samenstellen van een kleurenpalet

– het ontwerpen van een logo

– het uitzoeken van diverse typografieën

– het opstellen van richtlijnen voor de fotografie.

 

Dit alles leveren we aan in één bestand; een huisstijlhandboek. In dit handboek worden een aantal van de gemaakte keuzes toegelicht en beschrijven we hoe de huisstijl gehanteerd dient te worden. 

 

Heb je geen hele huisstijl nodig maar alleen een paar elementen daarvan? Dat kan uiteraard ook, neem contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

 

Altijd al een eigen folder willen hebben? Of heb je er al ééntje, maar ben je toe aan wat nieuws? Wij zijn er om je verder te helpen. Bij een folder denken we aan een blad dat één of meerdere keren is gevouwen, of meerdere bladen die één keer zijn gevouwen. Als standaardgrootte hanteren we een boekje van A5 formaat, maar andere opties zijn ook mogelijk in overleg. Je hebt zelf de keuze of je alleen een lay-out wilt, alleen foldertekst of een combinatie van beide.

Een CV opstellen kan lastig zijn. Toch is het wel wel ontzettend belangrijk. Weet je niet goed hoe je van je CV een mooi uitziend document kunt maken? Geen stress. Neem contact met ons op, dan maken wij wat tijd vrij om je verder te helpen. Je kunt zelf aangeven welke kleur en stijl het document moet krijgen, dan zetten wij deze voor je in elkaar. Als je nog geen  idee hebt hoe de opmaak eruit moet komen te zien is dat ook niet erg. Dan besparen we jou wat moeite en kiezen we de opmaak gewoon zelf.

 

*Let op; dit geldt voor CV’s van maximaal 2 kantjes. 

Als je binnenkort een event hebt waar je je bedrijf wilt promoten kan een flyer een uitkomst zijn. In tegenstelling tot de folder bestaat de flyer uit één kantje. De grootte van de flyer kun je -in overleg met ons- zelf bepalen.

Heb jij even mazzel; ons team beschikt over een aantal goede schrijvers!

 

Roept het woord ‘tekst’ één van je grootste frustraties op, of heb je regelmatig verhalen in je hoofd maar krijg je ze gewoon niet op papier gezet? Wij helpen je verder! We gaan graag de uitdaging aan om een tekst te schrijven die past bij wat jíj met jouw bedrijf uit wil stralen. En dat is nog niet alles, want je kan er ook nog eens voor kiezen om dit SEO* te laten doen.

 

*SEO staat voor Search Engine Optimization. In het kort betekent het het optimaliseren van je website en/of het verhogen van de vindbaarheid in zoekmachines (zoals Google). Hierdoor word je vaker online gevonden.

Anne en Esther zijn kanjers in schrijven. Het maakt niet uit waarover, zodra ze een pen of toetsenbord voor zich hebben zijn ze al gelukkig. Om de vindbaarheid van je site in Google (SEO) te verbeteren is het goed om een blog bij te houden. Daarnaast is het natuurlijk  interessant voor mensen die je site bezoeken. We snappen wel dat het schrijven van een goede tekst soms best lastig kan zijn en veel tijd kan kosten. Daarom zijn wij hier om je een handje verder te helpen. 

 

Alvast een voorproefje van onze teksten? Klik hier om naar onze blogpagina te gaan!

Dit is nog lang niet alles wat we doen, we zijn een allround communicatiebureau en houden ons met nog veel meer bezig.  Denk jij een opdracht voor ons te hebben maar staat deze niet tussen de opties? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, we zijn benieuwd naar je uitdaging!