ONDERWEG MET WERKELIJK

26 maart 2019 | Geschreven door Esther van Wolfswinkel

 

Half twee, dinsdagmiddag. Na een ochtend brainstormen met mijn collega’s en een lekkere lunch gaat de laptop dicht. We zitten weer bomvol nieuwe ideeën en inspiratie. Heerlijk, die brainstormsessies. En dat broodje ging er ook goed in. Ik stop mijn notitieboek en pen in mijn tas en ook een appeltje erbij voor onderweg. De jas aan… zzzzzp…. de rits dicht. Ik stap naar buiten. Het is helaas nog te fris om zonder jas weg te gaan, maar het lentezonnetje schijnt al heerlijk. Het is wel wat bewolkt, dus ik ren nog even naar binnen voor een parapluutje. Je weet maar nooit.

 

Buiten stap ik op mijn fiets. En als ik net een minuutje fiets voel ik de eerste druppels. Bah, dat is balen. Maar ik laat mij daardoor niet uit het veld slaan. Ik trap stevig door en na vijf minuten ben ik bij het station. Gelukkig nog redelijk droog aangekomen. Ik prop mijn fiets tussen de tientallen fietsen in het fietsenrek en trek een sprintje naar boven. Zo, de beweging voor vandaag ook weer gehad.

 

De Stad Van De Dom, Tivoli En De Fraaie Grachten

Gelukkig staat de trein er al en ik neem bovenin plaats. Zo heb ik mooi uitzicht. De trein voert mij langs kale bomen, drukke autowegen en rode fietspaden naar een buitenwijk van het mooie Utrecht. Dat is onze vestigingsplaats, Utrecht. De stad van de Dom, Tivoli en de fraaie grachten. Centraal gelegen en voor iedereen bereikbaar. Vooral voor ons een mooie plek om vanuit daar onze prachtige klanten te bezoeken.
 

MOOIE MENSEN

Onze klanten zijn succesvolle detaillisten, rasechte ondernemers, slimme zzp’ers, betrokken directeuren en andere mooie mensen die zich inzetten voor hun medemens. Het is een brede groep, onze klantenkring. Dat vind ik nou juist zo leuk aan ons werk, de diversiteit aan mensen waar je wekelijks mee te maken hebt. Elke dag is anders. Dat is inspirerend en motiverend.

 

Onder Het Genot Van Een Kopje Thee Luister Ik Naar Het Verhaal Van Deze Mooie Klant

Vandaag ben ik onderweg naar een bijzondere en succesvolle onderneming. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in houten vloeren. Ze bestaan nu ruim vijf jaar en hebben alles op een rijtje. Onder het genot van een kopje thee luister ik naar het verhaal van deze mooie klant. Met glimogen vertelt de oprichter mij hoe hard ze gegroeid zijn het afgelopen jaar. Ook hoor ik hoe moeilijk de eerste jaren waren. Het opstarten van een bedrijf brengt veel zorgen, stress en tegenslagen met zich mee. Daar weten wij werkelijk alles van. Maar wat kan deze oprichter trots zijn op wat hij en zijn medewerkers hebben neergezet. Een goed product, een tevreden klantenkring en een groot netwerk. Echt een prachtbedrijf.
 

EEN WARRIG WEB VAN LETTERS

Het is voor ons duidelijk waar dit bedrijf voor staat: een mooi product en betrouwbare service. Maar met het uiten van dit beeld in tekst, hebben ze moeite. De website die zij hebben is zakelijk en praktisch ingericht, maar de webteksten tonen niet waar dit bedrijf voor staat. De persoonlijke touch die ik juist zo goed voel in ons gesprek mis ik. Ook op Instagram is dit bedrijf actief en ook daar gaat het moeizaam met het vinden van de juiste woorden. Waar hun klanten en ik juist zo enthousiast van worden, is niet terug te zien in de content op de website en op sociale media. En dat is jammer.

 

Onze Teksten Tonen Dat Unieke, Bijzondere Of Juist Heel Gewone Waar Jij Voor Staat

Dit is het moment waar wij werkelijk in beeld komen. Wij vinden het fijn om bedrijven, zoals deze specialist in houten vloeren, te helpen met iets wat voor ons een deugd is: schrijven. Daar waar bij onze klant de letters voor de ogen draaien, helpen wij hen uit de brand. Wij schrijven op zo’n manier dat een tekst een overduidelijke stempel heeft van wie er voor ons staat: jij, onze klant. Onze teksten tonen dat unieke, bijzondere of juist heel gewone waar jij voor staat. En zo zijn het niet onze teksten meer, maar jouw teksten.
 

Een offerte aanvragen voor jouw tekst? Wil je ook graag een blog om je onderneming wat persoonlijker te maken? Of heb je een hele andere vraag? Neem gerust contact met ons op!